tro mig, vi sliter!

Såhär långt kom vi med målanet idag (10/12)
Det blev mest att vi målade fler lager på det som redan var målat. En del ränder behövs målas ytteriggare en gång till. Det blir att göra klart resten nästa vecka. Kommer bli otroligt spännande och se hur det blir när verkligen allt är klart inne i stylistrummet med alla möbler, speglar och lampor! :)//Jonna Lydahl Westrin
Det målas!

Tina från bygg har målat hela vårt stylistrum grått. Nu målar vi ränderna på vår fondvägg!
2:orna från stylist påbörjade måleriarbetet igår men eftersom de inte gjorde som det var bestämt så fick vi göra om lite. Vi hann en hel del idag och imorgon ska vi fortsätta. Målet är att allt måleri ska vara klart innan lovet så vi har även nästa vecka på oss.

 //Jonna Lydahl Westrin
Besöket av Birgitta Lagerholm


Fr. vänster: Jonna, Birgitta, André, Katja, Amanda, Felicia SO
Nedre raden fr vänster: Selma och Josefine

Torsdagen förra veckan fick vi besök av Sveriges främsta makeupartist: Birgitta Lagerholm. VD för makeupstudion som utbildar makeupartister i världsklass! Känns underbart att vi fick denna möjlighet att träffa henne. Hon gick igenom vilka möjligheter vi har i branschen och gav oss allmänna tips om hur man går tillväga i arbetslivet när det väl är dags for oss. Sen gick hon även igenom en sminkning på Josefine. Hon visade först och sen fick vi alla prova på att lägga ögonskugga för henne då hon kunde lättare se vilka "fel" vi gjorde. Riktigt bra att få en så pass noga genomgång. Riktigt lärorikt! Vi gick även genom hygienen. Så då fick vi lära oss om hur viktigt det var! Vi fick lära oss så gott som allt för att hålla en bra hygien. Det som var så härligt med henne var att hon var rätt på sak och kunde verkligen allt hon pratade om. Dels pratade hon om sitt liv, när hon blev makeupartist, varför hon blev så inspirerad av en god hygien m.m. Och just hygienen är en nyckel in till branschen! Har man den så har man alla dörrar öppna! :)
(Tyvärr var inte hela klassen närvarande p.g.a vädret) Och hon har sagt att hon ville komma tillbaka till våren! Och det hoppas vi alla på! :)

//Jonna Lydahl Westrin och André Olsson

2010-12-08 @ 09:42:45 Allmänt Kommentarer (0)RSS 2.0