En ovanlig tisdag

Vi sitter nere i matsalen och väntar på lektion. Då ser vi en stor lastbil från IKEA. Och en ung man från Ikea lastar in några av våra möbler som vi hade beställt till skolan. Alltså, fyra toalettbord som är till vår sminksal, och klockor till hela skolan :) 
    Vi frågade vår lärare som vi skulle ha, om vi fick sätta ihop borden. Det gick bra om vi gjorde det vi skulle gjort på lektionen, hemma. Sagt och gjort!Här är Amanda, Selma och Felicia FM (Och jag som fotar) när vi börjar packa upp!Här skruvar Felicia och Selma för fullt! Och jag hjälper till mer än det verkar ;)Nathalie och Lisette peppar oss och är jätteglada av resultatet, som blir såhär;Hela resultatet som tog en timme, ganska exakt.På torsdag får vi nya stolar, då ska vi även köpa färg åt målarna på skolan , så att de kan måla i salen. Speglar kommer snart också. Allt börjar arta sig. Och alla i klassen är jätteglada att vår sminksal äntligen ska bli klar och kunna starta upp på riktigt, så att vi kan sminka proffesionellt ;) So far, so good!

Ha det bra :)      // André Olsson.
18/11 - 2010

Här är lite bilder på dagens sminkningar! Vi har gått igenom bas ytterliggare lite, shading, överskugga och bryn. Sen blev det globskuggor till ögonen ;)


Katja och Amanda


Selma och Elin


André


Lisette, Nathalie och Jessica.

//Jonna Lydahl Westrin
RSS 2.0